Fundația „Speranță pentru Voi” și Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR), nouă acțiune umanitară în sprijinul bătrânilor României

Cele două entități românești și-au propus să organizeze o licitație on-line pentru colecția de artă „Momente de speranță”. Președintele fondator al Fundației „Speranță pentru Voi” europarlamentarul Maria Grapini care este și fondator și susținător de aproape 25 de ani al AFAR. speră ca banii obținuți din licitație să ajute la finalizarea Centrului Rezidențial pentru Persoane Vârstnice ”Fecioara Maria”, de la Giroc, Timiș:

„ Vă așteptăm cu drag și cu speranța că vă veți implica în colectarea de fonduri pentru continuarea proiectului destinat persoanelor vârstnice (…)Pentru ca acest vis să devină realitate, este nevoie de ajutorul tuturor.  Sperăm să vă implicați cu drag în acest proiect de suflet! Mulțumesc tuturor celor care au sprijinit până acum proiectul și apreciez implicarea! Credem în nevoia de solidaritate și umanism!”

Articolul Fundația „Speranță pentru Voi” și Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR), nouă acțiune umanitară în sprijinul bătrânilor României apare prima dată în Stirile Banatului.

Lasă un răspuns