Stațiile CFR din Regionala Timișoara vor avea paza asigurată pentru aproape 5 milioane lei în acest an

Societatea WBC Best Guard a câștigat o licitație și va benefica de un contract în valoare de 4,7 milioane lei „privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor conform Legii nr 333/2003 modificata prin OUG nr. 16/2005, Legea nr 9/2007 si Legea nr 40/2010. Pentru ca este proprietara clădirilor din statiile CF si a terenurilor aferente, EC are obligația de a asigura permanent pe de o parte paza bunurilor, ordinea și protecția spatiilor publice ale stațiilor CF unde își desfășoară activitatea personalul propriu, iar pe de altă parte are și obligația de a asigura paza bunurilor, ordinea și protecția publicului călător”.

Societatea este din localitatea Peciu Nou, a avut în 2021 4 angajați și funcționează de 5 ani din 2018. Societatea mai derulează contracte cu instituții de stat dar și cu entități private din județul Timiș.

Articolul Stațiile CFR din Regionala Timișoara vor avea paza asigurată pentru aproape 5 milioane lei în acest an apare prima dată în Stirile Banatului.

Lasă un răspuns