Protejați-vă Spațiile cu Serviciile de Dezinsecție și Deratizare ale Companiei DDD® în Timișoara

Într-un oraș dinamic și în continuă dezvoltare precum Timișoara, menținerea unui mediu curat și sigur este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Compania DDD® Timisoara se angajează să ofere soluții de dezinsecție și deratizare de cea mai înaltă calitate, asigurând astfel un mediu sănătos pentru angajați și clienți. În acest articol, vom explora serviciile noastre disponibile în Timișoara și în întregul județ Timiș.

De ce sunt importante serviciile de dezinsecție și deratizare?

Ce este dezinsecția și de ce este necesară?

Dezinsecția reprezintă procesul de eliminare a insectelor dăunătoare dintr-un spațiu. Insectele, cum ar fi țânțarii, gândacii și furnicile, pot purta boli și pot contamina alimentele, reprezentând un risc semnificativ pentru sănătate.

Răspunsul nostru: Compania DDD® Timisoara folosește tehnici avansate de dezinsecție, inclusiv nebulizarea și pulverizarea, pentru a elimina eficient insectele din orice tip de spațiu, fie că este vorba despre clădiri comerciale, industriale sau rezidențiale.

Cum se desfășoară procesul de deratizare?

Deratizarea implică eliminarea rozătoarelor, cum ar fi șobolanii și șoarecii, care pot cauza daune materiale și pot răspândi boli periculoase.

Răspunsul nostru: Echipa noastră de experți identifică și elimină punctele de acces ale rozătoarelor și implementează măsuri preventive pentru a asigura protecția pe termen lung a spațiului dumneavoastră.

Compania DDD® în Timișoara

Punctul nostru de lucru în Timișoara

Pentru a asigura servicii prompte și eficiente, Compania DDD® are un punct de lucru în Timișoara. Acest lucru ne permite să intervenim rapid în întregul județ Timiș, asigurând astfel timpi de răspuns foarte mici și servicii de calitate superioară.

Răspunsul nostru: Deținem puncte de lucru autorizate în București, Constanța, Cluj, Timișoara, Panciu și Târgu Jiu, asigurând astfel acoperire națională și timpi de răspuns rapizi.

Certificările și autorizările Companiei DDD®

De ce sunt importante certificările internaționale?

Certificările internaționale, cum ar fi CEPA Certified® – CEN EN 16.636 și ISO 9001, atestă faptul că serviciile noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Răspunsul nostru: Compania DDD® este mândră să dețină numeroase certificări și autorizări, inclusiv:

 • CEPA Certified® – CEN EN 16.636
 • ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 27001, ISO 45001
 • Certificare OSIM – COMPANIA DDD
 • Certificare COFACE România
 • Best Pest Control & Disinfectant Manufacturing Company – Romania (European Enterprise Awards 2019)

Cum asigurăm conformitatea cu legislația națională?

Pe lângă certificările internaționale, Compania DDD® este autorizată de către:

 • DSP (Direcția de Sănătate Publică)
 • DSV (Direcția Sanitară Veterinară)
 • Direcția Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Române
 • Ministerul Mediului
 • Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Tehnologiile și metodele utilizate de Compania DDD®

Ce tehnici utilizăm pentru dezinsecție?

Pentru a asigura eliminarea completă a insectelor, Compania DDD® utilizează:

 • Nebulizarea și Pulverizarea: Aceste metode permit dispersarea uniformă a substanțelor insecticide, asigurând o acoperire completă și eficientă.
 • Aplicarea de Geluri și Substanțe Adezive: Ideală pentru spațiile greu accesibile, această metodă asigură eliminarea rapidă a insectelor târâtoare.
 • Capcane adezive și electrocutante: Utilizate pentru monitorizarea și capturarea insectelor zburătoare.

Cum realizăm deratizarea eficientă?

Pentru combaterea rozătoarelor, utilizăm:

 • Capcane și Momeli: Plasate strategic pentru a maximiza capturile și a minimiza impactul asupra mediului.
 • Monitorizare Continuă: Sistemele noastre de monitorizare permit detectarea timpurie a infestărilor, asigurând astfel un control pe termen lung.

Soluții Personalizate pentru Afacerea Dumneavoastră

Cum adaptăm serviciile noastre la nevoile specifice ale fiecărui client?

Fiecare afacere are nevoi unice, iar Compania DDD® oferă soluții personalizate pentru a răspunde acestor cerințe.

Răspunsul nostru: Utilizăm echipamente de ultimă generație și tehnologii inovatoare pentru a oferi soluții eficiente și durabile. De exemplu, pentru clienții care exportă produse către țările Uniunii Europene, garantăm servicii de pest control la nivelul cerințelor din țările respective, oferind dovezi clare ale conformității.

Care sunt beneficiile intervențiilor rapide și eficiente?

Timpul este esențial, mai ales pentru afacerile cu operațiuni complexe. Compania DDD® răspunde prompt solicitărilor și intervine rapid pentru a minimiza orice disconfort.

Răspunsul nostru: Deținem puncte de lucru autorizate în București, Constanța, Cluj, Timișoara, Panciu și Târgu Jiu, asigurând astfel acoperire națională și timpi de răspuns rapizi.

Achiziții Directe prin SEAP

Compania DDD® este prezentă pe platforma SEAP, facilitând colaborarea cu instituțiile publice. Ne puteti gasi dupa CUI: 29210566, sau denumirea societatii noastre: DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL. Autoritățile contractante pot achiziționa direct serviciile noastre în valoare de până la 270.120 lei/an pentru un singur cod CPV, cum ar fi 90921000-9 pentru servicii de dezinsecție sau dezinfectie și 90923000-3 pentru servicii de deratizare. Conform modificărilor Directivei Europene privind pragurile aplicabile ale procedurilor de achiziție publică, care au intrat în vigoare la 1 ianuarie 2024, și în conformitate cu Art. 7 din Legea nr. 98/2016, autoritățile contractante au dreptul de a achiziționa direct produse sau servicii dacă valoarea estimată, fără TVA, este mai mică de 270.120 lei.

Mesajul Fondatorului

„Cred în servicii D.D.D. corecte și de calitate, în transparența decizională și în parteneriate corecte. Cred în Compania DDD® și în puterea ei de a schimba piața serviciilor D.D.D. prin corectitudine, profesionalism, seriozitate, devotament și grijă față de client. Într-o perioadă în care etica muncii și a prestarilor de servicii este interpretată în funcție de viziunea fiecărui prestator, cred că ascultarea partenerului de afaceri, dăruirea și profesionalismul au fost, sunt și vor fi factorii de succes ai unei afaceri.” – Gabriel Munteanu

Concluzie

Protejați-vă spațiile cu serviciile de dezinsecție și deratizare ale Companiei DDD®. Suntem dedicați să asigurăm un mediu curat și sigur pentru toate tipurile de spații comerciale și industriale. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să mențineți un mediu sănătos și fără dăunători.

Compania DDD® – Expertul tău în dezinsecție și deratizare la standarde europene.

Date de Contact

Compania DDD®
Email: [email protected]
Tel: 0763.662.662
Website: www.companiaddd.ro
Website: www.0219662.ro

 

Lasă un răspuns