În luna iubirii, Bogdan Ioan lansează piesa Pe interzis, care promite să devină un hit în inimile ascultătorilor!

Bogdan Ioan a ajuns cunoscut publicului în 2018, când a uimit publicul cu prestația sa și a câștigat concursul de talente Vocea României. Artistul a cucerit publicul instant cu vocea sa incredibilă, iar prima sa apariție în concurs, cover-ul piesei Earth Song de la Michael Jackson, a acumulat peste 60 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Momentul său a intrat în topul global The Voice Top 10 Acts, demonstrând că talentul său depășește granițele țării. Dovadă stau cei peste jumătate de million de urmăritori din mediul online, care îi transmit mesaje de susținere și apreciere, din toate colțurile lumii. În luna iubirii artistul vine cu un nou single, Pe interzis, realizat în colaborare cu March and June. O melodie incitantă, cu influențe pop și ritmuri dance, care promite să devină un hit în inimile ascultătorilor.

„Prima piesă pe care o lansez anul acesta, Pe interzis, este realizată în colaborare cu March and June, un artist cosmic, galactic care a făcut o scurtă oprire pe Pământ, și astfel a luat naștere această piesă. Este o melodie puțin diferită față de cele cu care v-am obișnuit până acum, ducându-se mai mult spre zona dance, cu influențe pop. Pe interzis este o piesă care se potrivește perfect cu luna îndrăgostiților, mesajul piesei referindu-se la călătoria prin spațiu și timp în căutarea jumătății. Anul acesta voi oferi publicului și mai multă muzică și abia aștept să citesc feedback-ul celor care mă urmăresc. Vreau să transmit tuturor celor care mă urmăresc și îmi ascultă melodiile că le sunt recunoscător pentru susținerea lor, mai ales în mediul online unde comunitatea crește de la zi la zi.”, a declarat Bogdan Ioan.

Pe interzis este o călătorie sonoră care te prinde de la primele note și te poartă printr-un univers al pasiunii și al dorinței. Cu o producție impecabilă și un sound fresh, Pe interzis se distinge prin versuri pline de sensibilitate, îmbogățite cu talentul inconfundabil al artistului, creând o atmosferă unică ce captivează ascultătorii instantaneu.

Piesa este o colaborare cu March and June, compusă de Rozsdas Marius (Magic Juice), iar versurile au fost scrise de Andi Bănică.

Ascultă piesa aici:

https://www.youtube.com/watch?v=6dv67FZ4_eQ

March and June

Muzică din altă galaxie? Say no more! În lungile excursii prin cele mai îndepărtate colțuri ale internetului l-am descoperit pe March & June, un astronaut obișnuit cu călătoriile în timp. De la disco la funk, de la pop la dance, de la colaborări cu Triplo Max, Dj Goja, Liviu Teodorescu și Bogdan Ioan la release-uri solo care s-au instalat confortabil pe poziții de top în clasementele europene.

 

Lasă un răspuns