Ecovillas se extinde pe zona de nord

Doar 9 case eficiente energetic, cu sistem smart, sunt disponibile la prevanzare în cadrul Târgului Național Imobiliar 

  • Un nou proiect eficient energetic
  • Sistem de ventilare și recuperare căldură, pompe geotermice
  • Sistem smart house
  • Încărcare mașini electrice
  • 2 milioane de euro pentru 9 case eficiente energetic
  • Sistemul propriu al companiei reușește sa livreze case eficiente energetic la preț de case obișnuite 

Ecovillas Otopeni va conține doar 9 case eficiente energetic, cu sistem smart house pregătit, la prețuri sub 250.000 de euro pentru rezervările din cadrul Târgului.  Cu termen de finalizare toamna anului 2024, ansamblul lansează etapa de prevanzare pentru acest proiect pilot mâine,  22 septembrie, în cadrul Târgului Național Imobiliar de la Palatul Parlamentului. 

Ecovillas Company intră pe piață cu un nou proiect de case eficiente energetic, cu pompe de căldură geotermale. Compania va prezenta în cadrul Târgului Național Imobiliar din acest weekend primul său proiect pe care a început să îl construiască în Otopeni. În felul acesta, compania se extinde pe zona de Nord, unde mai dezvoltă și proiectul Epique home, în Pipera.

Ecovillas Otopeni, noul proiect al dezvoltatorului Ecovillas Company, este un ansamblu tip boutique, de 9 case – 3 individuale, 6 duplex, care promite locuitorilor săi un concept smart, ce ține pasul cu viitorul în materie de construcție și oferă tehnologii inovative pentru un confort sporit acasă.

Case pentru un viitor mai curat și mai sănătos

Fiecare casă beneficiază de pompă de căldură geotermică, individuală, un sistem care utilizează energia regenerabilă a pământului pentru a încălzi locuința și pentru asigurarea apei calde menajere. Acest sistem se realizează prin foraje la adâncimi de 80-90 de metri, în care se introduc sonde geotermale ce preiau energia pământului și, astfel, asigură confortul termic în case. Acest sistem este recunoscut ca având cel mai bun randament pentru o locuință, fiind o investiție pe care dezvoltatorul promite să o ofere clienților săi.

Pompele de căldură geotermice nu sunt utilizate la scară largă în ansamblurile rezidențiale din România, deoarece au costuri mari de implementare, mai ales pentru forajele necesare pentru sonde. Însă compania noastră are resurse în acest sens, având propria divizie care oferă servicii de foraje, cu utilajele noastre și angajații proprii. De aceea, pentru noi investiția în aceste pompe este fezabilă și vindem casele cu tot sistemul funcțional. Pompele de căldură geotermale asigură agent termic la costuri reduse, condiția este ca locuințele să fie bine izolate și cu tâmplărie de calitate. Pentru noi aceste aspecte sunt prioritare, iar casele marca Ecovillas sunt construite după cele mai înalte standarde de eficiență energetică. (VEACESLAV VLAS – CEO Ecovillas Company)

Fiecare casă din proiectul Ecovillas Otopeni este dotată cu sistem de ventilare cu recuperare de căldură, o PREMIERĂ pentru zona de Otopeni, care va ridica standardul de confort pentru locatari, dar și standardul de locuințe de calitate livrate din zonă. Acest sistem oferă aer proaspăt în locuință 24 de ore din 24, iar încăperile se aerisesc singure. Prin acest sistem crește eficiența energetică a clădirii, sistemul având un randament de peste 90%.

Acest sistem este cea mai nouă, modernă și eficientă soluție pentru a economisi energie într-o locuință. Prin această metodă se pot aerisi spațiile și oferă un mediu sănătos locuitorilor. Producătorii acestor sisteme spun că acestea pot aduce economii de până la 25% la cheltuielile cu energia termică.  (VEACESLAV VLAS – CEO Ecovillas Company)

Casele din proiect sunt dotate și cu sistem smart home pentru controlul de la distanță a agentului termic sau a întrerupătoarelor, iar cei ce au mașini electrice pot beneficia de prize de încărcare la fiecare casă.  Pe lângă aceste tehnologii noi, fiecare casă din Ecovillas Otopeni va fi pregătită pentru asigurarea independenței energetice, dezvoltatorul asigură infrastructura necesară montării panourilor fotovoltaice și va pregăti casa pentru montajul aerelor condiționate.

Fiecare casă are o suprafață utilă totală de aproape 129 mp, cu 3 dormitoare, 3 băi, living și dining, bucătărie, cameră tehnică și 2 balcoane. De asemenea, în preț sunt incluse 2 locuri de parcare per casă. Suprafața terenului aferent unei case pornește de la 192 mp pentru duplexuri până la 275 mp pentru casele individuale.

Pe perioada târgului dezvoltatorul oferă un preț special la duplexuri care pornesc de la 205.897 euro + TVA. Construcția proiectului este planificată a se termina în toamna anului 2024.

Lasă un răspuns