Descoperă lucrările dentare din zirconiu la Eiffel Praxis!

Bine ați venit la Eiffel Praxis, unde suntem dedicați frumuseții și sănătății zâmbetului tău! Vom explora fascinantul univers al lucrărilor dentare din zirconiu și modul în care acestea redefinește standardele în domeniul esteticii și al sănătății dentare. Veți afla ce reprezintă lucrările dentare din zirconiu, beneficiile lor, și de ce sunt considerate opțiunea ideală pentru un zâmbet perfect și durabil. 

 

 • Ce sunt lucrările dentare din irconiu?

Lucrările dentare din zirconiu sunt restaurări dentare de înaltă calitate, fabricate din zirconiu, un material ceramic extrem de durabil și estetic. Zirconia, așa cum este cunoscută în termeni medicali, este recunoscută pentru rezistența sa excepțională și pentru aspectul său natural. Din acest motiv, lucrările dentare din zirconiu sunt o opțiune preferată pentru coroane dentare, punți și alte restaurări.

 • Avantajele lucrărilor dentare din zirconiu

Lucrările dentare din zirconiu oferă o serie de avantaje distincte:

 1. Durabilitate remarcabilă: Zirconia este un material incredibil de durabil, capabil să reziste uzurii și forțelor de masticație cu ușurință, asigurând o durată de viață lungă pentru restaurările dentare.
 2. Aspect natural și estetic impecabil: Lucrările dentare din zirconiu au un aspect natural, translucid, similar cu dinții naturali, oferind un rezultat estetic impecabil și integrându-se perfect în zâmbetul pacientului.
 3. Compatibilitate biologică: Zirconia este biocompatibilă, ceea ce înseamnă că este bine tolerată de țesuturile orale, minimizând riscul de reacții adverse sau iritații.
 4. Precizie și potrivire perfectă: Tehnologia modernă permite fabricarea lucrărilor dentare din zirconiu cu o precizie extraordinară, asigurând o potrivire perfectă și o funcționalitate optimă.
 • Procesul de aplicare a lucrărilor dentare din zirconiu

Procesul de aplicare a lucrărilor dentare din zirconiu implică mai multe etape esențiale:

 1. Consultația inițială: În cadrul acestei consultații inițiale la Eiffel Praxis, medicul stomatolog va evalua starea generală a sănătății orale și va discuta cu pacientul obiectivele estetice și funcționale ale tratamentului.
 2. Preluarea amprentei: Se va lua o amprentă precisă a dinților pacientului pentru a crea lucrările dentare din zirconiu personalizate și perfect adaptate.
 3. Fabricarea și adaptarea: Utilizând tehnologia avansată de proiectare și fabricație asistată de computer, lucrările dentare din zirconiu sunt create cu o precizie extraordinară pentru a se potrivi perfect în cavitatea orală a pacientului.
 4. Aplicarea și ajustarea: După ce lucrările dentare din zirconiu sunt finalizate, acestea sunt aplicate ferm și ajustate pentru a asigura o potrivire perfectă și un confort optim.

 • Îngrijirea după aplicarea lucrărilor dentare din zirconiu

Pentru a menține aspectul și funcționalitatea lucrărilor dentare din zirconiu, este important să urmați câteva sfaturi simple de îngrijire:

 • Igiena orală riguroasă: Continuați să vă periați și să vă folosiți ața dentară regulat pentru a preveni acumularea de plăci bacteriene și problemele gingivale.
 • Evitarea obiceiurilor dăunătoare: Evitați obiceiurile care ar putea afecta integritatea lucrărilor dentare,cum ar fi obiceiul de a mușca obiecte dure sau de a mesteca unghii.
 • Vizite regulate la medicul stomatolog: Programați vizite de rutină la Eiffel Praxis pentru verificări periodice și igienizări profesionale, menținând astfel sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră.

 

Lucrările dentare din zirconiu sunt o alegere excelentă pentru cei care caută un zâmbet perfect și durabil. La Eiffel Praxis, suntem dedicați oferirii celor mai bune soluții pentru sănătatea și estetica zâmbetului dumneavoastră. Dacă sunteți interesat de lucrările dentare din zirconiu sau aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați pentru o consultație personalizată.

Lasă un răspuns