Crowe Romania anunță mutarea în sedii noi și moderne adaptate la modul de lucru hibrid

La sfârșitul anului 2022, Crowe Romania, furnizor de servicii integrate de contabilitate, salarizare, audit, consultanță și taxe, a relocat echipele din București, Cluj – Napoca și Timișoara în sedii noi și moderne. Compania a investit peste 300 000 eur în amenajarea noilor spații de birouri.
„După procesul de fuziune al companiilor FiNEXPERT și BOSCOLO și tranziția către Crowe Romania, amenajarea unor noi spații de birouri, care să reflecte noua identitate a companiei, a venit ca un pas firesc în evoluția noastră. În ultimii ani, echipa a crescut considerabil. Cei 250 de specialiști Crowe România lucrează astăzi pentru peste 1.200 de clienți locali și internaționali, iar noile spații de birouri răspund mai bine nevoilor angajaților, nevoi apărute în special datorită modului de lucru hibrid .” a declarat Manuela Furdui, Managing Partner al Crowe Romania.
Crowe Romania recunoaște importanța dezvoltării și îmbunătățirii mediului în care angajații își desfășoară activitatea ca un factor important pentru performanța companiei și, în acest sens, a luat decizia în 2022 de a reloca echipele din București, Cluj și Timișoara în sedii noi.
Echipa din București este deja instalată în clădirea de birouri din strada Popa Petre, din sectorul 2, unde ocupă 5 etaje, aproximativ 2 000 mp.
Echipa Crowe Romania din vestul țării își desfășoară activitatea din campusul de birouri clasa A, AFI Park Timișoara, iar în Cluj – Napoca noua locație se află pe strada Constantin Brâncuși.
„Ne petrecem cea mai mare parte din zi în spațiul de birouri în care lucrăm, așadar modul în care acesta este amenajat are un impact major asupra calității muncii noastre. Ne-am dorit ca noul concept să faciliteze interacțiunea dintre departamente, să încurajeze productivitatea și să pună accentul pe valorile companiei. Acum, după doar câteva săptămâni de activitate în noul sediu, motto-ul nostru „Mai puternici împreună” este mult mai bine articulat în cultura organizațională” a adăugat Roberto Falato, Tax Partner al Crowe Romania.
Designul interior al birourilor îmbină cu succes zone de open space, gândite pentru colaborarea dintre diferitele departamente, zone de relaxare versatile care pot fi ușor transformate în spațiu de evenimente, spații de lucru nonconformiste și săli de conferințe și training generoase care găzduiesc întâlnirile în persoană sau online. Întregul spațiu se remarcă prin piese de decor moderne, elemente de mobilier și finisaje care îmbină frumosul cu utilul.
Spațiile de birouri din București și Timișoara au fost amenajate de biroul de arhitectură StudioLab 1722, cunoscut pentru livrarea de proiecte office.
La nivel național, Crowe Romania se află în top 10 firme de consultanță, contabilitate și audit. Prezența regională este susținută de echipele din Cluj-Napoca și Timișoara.

Lasă un răspuns