Apa alcalină – secretul unui păr frumos și sănătos

 

Fiecare păr are povestea sa, iar îngrijirea corectă poate face o diferență semnificativă în ceea ce privește aspectul și sănătatea. Cu toții ne dorim un păr frumos, sănătos și strălucitor și am face aproape orice că să atingem acest obiectiv, însă majoritatea produselor pentru îngrijirea părului conțin multe chimicale concepute să dea iluzia de păr sănatos. Pe lângă faptul că toate ingredientele nesănătoase din șampon și balsam, precum parabeni, aditivi, silicon şi chimicale, afecteză corpul, sunt şi foarte nocive pentru mediu, când ajung în sifonul de scurgere.

Consumatorii educaţi aleg astăzi produsele organice care însă au un preț mult mai mare decât produsele normale. Uneori produsul este organic doar în aparență. În unele țări, pentru a atinge standardele impuse de instituțiile de control, producătorii care doresc să comercializeze produse pe care apare textul “conține ingrediente organice” sau ˝bio˝ este necesar ca acestea să conțină cel puțin 70% ingrediente organice. Deci, este la fel de important să citim cu atenție și etichetele de pe produsele pe care scrie ˝organic˝sau “bio”.

În căutarea soluțiilor naturale și eficiente pentru un păr strălucitor și sănătos, mulți oameni s-au orientat către apa alcalină descoperind numeroasele sale beneficii pentru îngrijirea părului. Japonezii numesc apa alcalină ionizată, Apă Kangen și o consideră probabil cea mai bună apă pe care o putem bea de pe planetă. Apa alcalină ionizată începe ca o apă obișnuită de la robinet, dar se transformă prin ionizare în ceva care se găsește doar în natură. Devine apă super hidratantă, încărcată cu antioxidanți anti-îmbătrânire, devine apă care detoxifică, elimină toxinele și deșeurile acide din celulele noastre, așa cum face apa adevărată a naturii. Așadar apa Kangen este apa ionizată redusă care este produsă după ce apa potabilă trece prin unitățile de ionizare. Apa Kangen este produsă de Enagic, o companie din Japonia.

Apa alcalină oferă extrem de multe beneficii organismului precum: ajută la recuperarea nivelul pH-ului pentru a scăpa de aciditatea cauzată de stres, alimente și toxine, ajută organismul să se dezvolte la nivel celular, îmbunătățeste digestia, stimulează energia și starea generală de bine. Proprietățile remarcabile ale apei alcaline se extind dincolo de îngrijirea pielii, oferind o multitudine de beneficii pentru menținerea părului puternic și sănătos. Iată câteva dintre acestea:

Hidratare profundă: Apa alcalină are o structură moleculară mai mică și o capacitate de penetrare mai mare în firul de păr, oferind hidratare profundă și revitalizare de la rădăcină până la vârf.

Restabilirea pH-ului: Părul sănătos are un pH ușor alcalin, iar utilizarea regulată a apei alcaline Kangen ajută la restabilirea echilibrului natural al pH-ului scalpului și părului, prevenind uscarea și deteriorarea acestora.

Îndepărtarea depunerilor de chimicale: Produsele cosmetice convenționale, cum ar fi șampoanele și balsamurile, pot conține ingrediente dure și chimicale agresive care pot să încarce părul și să îi afecteze sănătatea. Apa alcalină ajută la îndepărtarea depunerilor de chimicale și reziduurilor de produse cosmetice, lăsând părul curat și revigorat.

Combaterea efectelor dăunătoare ale radiațiilor UV: Expunerea excesivă la soare poate deteriora structura părului și poate provoca uscarea și decolorarea acestuia. Consumul regulat de apă alcalină poate ajuta la neutralizarea radicalilor liberi și la protejarea părului împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV.

Revitalizare și strălucire: Apa alcalină conține antioxidanți puternici care ajută la revitalizarea părului, conferindu-i strălucire și un aspect fin și mătăsos.

Puteți avea un păr frumos, sănătos și hidratat cu ajutorul apei beauty Enagic® care este sănătoasă atât pentru piele, cât și pentru scalp. Cu ajutorul apei alcaline și ingredientelor naturale vă puteți prepara propriile produse 100% naturale pentru a hrăni și hidrata în profunzime firul de păr.

Cu doar 3 ingrediente vă puteți crea propriul balsam natural (apă Beauty, gălbenușuri de ou și ulei de migdale), la fel cum vă puteți crea propriul șampon (2 lingurițe săpun lichid de Castila; 1 ceașcă de Apă Beauty; 1/4 ceașcă de plante aromatice proaspete; 1 lingură de ulei de migdale sau de sâmbure de caise; 2 picături de ulei esențial).

Apa alcalină cu siguranță vă va schimba viața, iar instrumentul cu ajutorul căruia puteți obține acesta apă este Ionizatorul K8, cel mai puternic aparat de apă cu efect anti-oxidant de la Enagic®. Un echipament versatil și funcții automate de economisire a energiei, ce include 8 plăci din titan acoperite cu platină, pentru o mai bună ionizare a apei și un potențial crescut de producere a anti-oxidanților. Ionizatorul de apă generează permanent 5 tipuri de apă astfel încât poate satisface orice nevoie.

Apa alcalină nu este doar o băutură revigorantă, ci și un aliat de încredere în îngrijirea părului. Descoperiți toate beneficiile sale și bucurați-vă de un păr puternic, sănătos și strălucitor în fiecare zi.

Mai multe detalii despre beneficiile ape alcaline şi despre multiplele sale utilizări pe https://www.kangenromania.ro/ro/.

Sursă foto: Pixabay.com & Kangen România

Lasă un răspuns